Zo vierden wij Halloween in 't vijfde!

De avond van 24 oktober startte met het opmaken van onze slaapplaats in de turnzaal - jongens en meisjes elk aan een andere kant. De leerkrachten gingen tussen beide groepen slapen.

Daarna verzamelden we met ons kussen en knuffels in de refter om een prachtige griezelfilm met kinderen van onze leeftijd in de hoofdrol te bekijken. Tijdens de pauze kregen we een drankje en een paar hapjes.

Na de film was het nog niet helemaal afgelopen. Een griezeltocht in het B-blok! Jawel... in het donker op de 3 verdiepingen! In kleine groepjes gewapend met zaklampen gingen we op pad. Wat we toen beleefden... Je hield het niet voor mogelijk! We amuseerden ons kostelijk.

Na deze adrenalinetocht probeerden we terug rustig te worden om in slaap te geraken. Het lukte ons nog ook.

Na een fijne, maar korte nacht werden we gewekt, maakten we ons klaar en ruimden we onze slaapplaats op. In de refter stond ons al een heerlijk ontbijt te wachten. Zoveel keuze... en lekker!

Tijdens de voormiddag van 25 oktober werden we allemaal in 3 groepen verdeeld. We maakten ons eigen middagmaal klaar: soep met spinnetjes en heerlijke hapjes. De derde activiteit was een luistermoment naar een heksenverhaal bij juf Kristin.

De namiddag was gelukkig niet lang. Geniet nu maar van onze foto's!